Ervaringen
Huwelijks-energie

Ik heb de hulp van Manon ingeschakeld om de negatieve energie, die ik na een crises in ons huwelijk nog steeds in huis voelde hangen, op te schonen. We hadden zelf al het plan om de slaapkamer een make-over te geven en Manon heeft ons daar zowel fysiek als energetisch bij geholpen. Tussendoor gaf ze terloops ook nog wat tips voor de woonkamer en het is ongelofelijk wat een verschil een paar kleine veranderingen kunnen maken. Zowel in de slaapkamer als in de woonkamer is er ruimte en licht ontstaan en de hele sfeer in huis is daardoor rustiger geworden. Het is een absolute aanrader om een afspraak met Manon te maken want met haar enthousiasme, kennis en invoelingsvermogen kan ze je precies vertellen wat een ruimte nodig heeft en hoe je de sfeer in je huis of werkruimte kunt optimaliseren. Dat betaald zich dubbel en dwars terug!

Avelien Jansen, www.delevensgenieter.nl

Impact

Manon is Homecoach. Zij weet en voelt feilloos wat wel of juist niet 'klopt' aan de ruimte waar zij is. Dat gaat bijvoorbeeld over kleur, vorm, afmeting of de plek waar iets wel of juist niet staat of hangt.

Toen Manon bij mij was en zij haar tips en adviezen deelde, wilde ik het liefst gelijk aan de gang. Zoals planken van de muur - omdat ik die eigenlijk toch niet meer gebruikte.  Een mooie afbeelding aanschaffen - want die ene muur was wel wat kaal. Kastjes op een andere plek - ze gaven een onnodige rommelige indruk.

Bij alles wat ze zei, voelde ik dat het klopte. Soms waren het kleine dingen - bijv. de kast net even een paar cm verschuiven of een beetje meer kleur toevoegen. Elke keer verbaasde ik me bij de impact die de dingen hadden.

Manon heeft me handvaten gegeven waar ik de komende maanden wel even mee vooruit kan. Niet alles 'moet' nu gelijk en andere dingen vragen net even wat meer tijd, omdat ik daar hulp voor moet inschakelen.

Kortom: een échte aanrader.

Sonja Broekhuizen

Energetisch

Ik heb het contact en de samenwerking met Manon als bijzonder prettig en integer ervaren. Het energetisch reinigen van mijn huis voelde als noodzakelijk na het verbreken van mijn relatie. Manon voelde feilloos aan wat er nodig was en gaf mij ook mijn eigen verantwoordelijkheid nl het fysiek reinigen van de ruimtes. Super! Voelde veel beter om weer thuis te zijn! Succes Manon met je mooie en bezielde werk!

Emma Knol

Prettig en opgeruimd

Het was heel fijn om met Manon Ossentjuk door ons huis te lopen en te kijken met haar ogen, vooral omdat het zo logisch is wat ze vertelt vanuit de Feng Shui-principes. Ik had een vraag over mijn werkkamer, maar we hebben de andere kamers ook meteen doorlopen. Onze slaapkamer, bijvoorbeeld, bevatte een aantal spullen die daar eigenlijk niet thuis hoorden, maar daar stonden omdat ik niet besloot wat ik ermee wilde. En in mijn werkkamer was rommelig, er stond bijvoorbeeld een boekenkast, met daarin boeken die niets met mijn werk te maken hebben. Zodra ik die spulletjes weggehaald had en de hoekjes schoongemaakt, voelden de ruimtes prettiger aan.

Mijn werkkamer is nu stukken opgeruimder en geen excuus meer om geen klanten te kunnen ontvangen. Zelfs een kort bezoek van Manon kan je al veel rust en harmonie in huis opleveren.

Barbara

Ontdekken

Als Manon Ossentjuk bij je langskomt voor home-coaching, heb je sowieso een gezellige dag, omdat Manon gezellig is en razend enthousiast over haar werk.
Toen al mijn kleding op een bult lag, dacht ik 'HELP'. Wat hou ik, wat laat ik los en hoe krijgen we alles weer netjes in de kast.
Samen met Manon is het gelukt. Het is zo fijn dat je je nergens voor hoeft te schamen bij haar. Waarom niet? Omdat niets menselijks haar vreemd is. Andere kwaliteiten van haar zijn dat ze eerlijk en authentiek is en toch jou zelf laat kiezen. Ik heb 5 zakken kleding weggedaan en heb echt nergens spijt van. Ik heb ook ontdekt dat ik bepaalde kledingstukken niet meer moet kopen omdat die niet echt bij me passen. Ook hielp Manon mij nieuwe combinaties te ontdekken, waardoor ik plotseling 'nieuwe' kleding heb. Uiteindelijk zal deze actie mij dus enorm veel geld besparen.
Ik ben heel blij dat ik dit mezelf gegund heb. Een echte aanrader. Ik zou zeggen, doen!

Sonja Zwart, www.sonjazwart.nl 

Balanceren

Onder leiding van Manon Ossentjuk ben ik begonnen mijn huis te balanceren. We hebben bij twee gelegenheden een fractie van (de inrichting/indeling van) mijn woning aan gepakt met behulp van Feng Shui. Manon geeft je het gevoel dat er alle tijd is om uit te leggen en aan te pakken, waarbij ze niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken bovendien. Manons kennis van Feng Shui wordt gloedvol aangevuld met haar gevoel voor schoonheid en orde en haar goede smaak wat betreft inrichting. Haar enthousiasme is aanstekelijk, evenals het voelbare effect wanneer er rekening wordt gehouden met de principes van Feng Shui. Bij het herinrichten wordt en passant tot in de hoekjes schoongemaakt, omdat alles effect blijkt te hebben op de energie, ook vervuiling. Het effect op mij was, dat mijn huis voelbaar veranderde. Ik ervaarde meer ruimte en rust en ik heb meer gevoel gekregen voor wat “klopt”. De reikwijdte van Feng Shui is enorm, omdat het toe te passen is op alles met een oppervlakte. Mijn huis is nog verre van perfect, maar ik heb nog dagelijks de lol van rond te kijken naar daar waar het klopt en daar waar het leuk zou zijn om het kloppend te maken. Ik ben dus voort durend dankbaar voor haar consulten. De liefde van Manon als het gaat over de ruimte waar je in verblijft en hoe je je daar in kunt voelen is aanstekelijk. Ik realiseer me dat inrichten van je huis één ding is, maar dat Manon talent heeft om er een extra dimensie aan te geven. Dat talent heb ik niet.

Hartelijke groet, MariekeMosk  Therapeutisch Centrum Boterdiep