Energetisch werken

Soms is er meer nodig dan alleen maar spullen verzetten of een ruimte stoffen en stofzuigen.
Reinigen op de onzichtbare lagen. Na een ziekbed, verhuizing, of een heftige periode hebben zich energieën verzameld in je huis. Deze zijn niet zichtbaar, maar vaak wel voelbaar. Dit reinigen gaat via energetisch werk. Een frisse wind die door je huis waait.

Ballast

Behalve schoonmaken van spullen is het ook belangrijk om onzichtbare balast te verwijderen.
Zo kan het zijn dat er nog energetische resten in je huis/kamer zijn van een ziekbed, ruzie of scheiding. Dat kun je ervaren als een druk, spanning of ongemakkelijk gevoel. Misschien slaap je slecht, ben je voortdurend gestrest zonder aanwijsbare reden of voel je je bekeken. Er kunnen allerlei oorzaken zijn die je een oncomfortabel gevoel geven in je huis. 

Tweede hands

De invloed van tweedehands en geërfde spullen kunnen een grote impact hebben op je eigen energie evenals de energie van het huis zelf. Oude huizen kunnen belast zijn met oude energie, die niet hoort bij de huidige bewoners. Deze energieën hebben het nodig om losgekoppeld te worden van waar ze nu vast zitten. 

Prettig

En dan is er natuurlijk ook gewoon de energie van de bewoners zelf die van tijd tot opgeschoond dient te worden. Wanneer je na een scheiding nog (tijdelijk) in jullie gezamenlijke huis woont, kan het fijn zijn om oude energie op te schonen en het huis opnieuw in bezit te nemen op een manier waar je je prettig bij voelt. 

Ik kan voor je kijken wat er nodig is om dit op te schonen en ik werk daarbij onder andere met Vortex-energie om grondig op te schonen.