Stel je eens voor dat je met een paar simpele ingrepen zomaar ineens weer eens doorslaapt of makkelijk in slaap valt. Hoe zou dat voor je zijn?

Slapen, niet voor iedereen vanzelfsprekend. De halve nacht draaien en uitgeput opstaan in de ochtend. Moeilijk in slaap vallen aan het einde van de dag of misschien wel veel te vroeg klaarwakker zijn. Je energie neemt steeds meer af en je voelt je al tijden niet meer echt vitaal en energiek. 


Soms is er een aanwijsbare reden, zoals problemen op de werkvloer of prive, een ziekte of zorgen om geliefden. Misschien is er voor jou helemaal geen duidelijk aanwijsbare reden waarom je slecht zouden slapen.

Mogelijk heb je al allerlei zaken geprobeerd om beter te slapen. Slaappillen, vroeger naar bed of juist later. Een wandelingetje voor het slapen. Ramen open of ramen dicht. Geen tv meer kijken voor het slapen gaan. Nog steeds geen optimaal resultaat. Heel waarschijnlijk is er dan iets te doen aan de belangrijkste plek in het huis.

De plek waar je optimaal moet kunnen ontspannen en weer opladen: de Slaapkamer! We brengen een groot deel van ons leven in deze ruimte door. De invloed van de slaapkamer en haar inrichting is groot.

Veel groter dan je denkt. We kunnen allemaal bedenken dat een volle wasmand naast het bed niet gezellig is, maar dit gaat verder dan de wasmand.

Materialen, kleuren en vormen van ieder voorwerp dat in deze kamer staat heeft een uitwerking op je slaap. Sommige ondersteunen, anderen houden je wakker. Ook de aanwezigheid van straling of invloed van apparatuur is een grote boosdoener in het niet-slapen- verhaal. 

 

Eris veel te doen aan beter slapen, waarbij er harmonie wordt gecreëerd en je eindelijk weer kunt opladen. Weer fit en uitgerust voelen om precies die dingen te doen waar jij blij van wordt. Energie voor je dagelijkse werkzaamheden, meer energie om met je kinderen/gezin door te brengen. Eindelijk weer ontspannen als je vrij bent en niet direct een dutje doen op de bank om bij te tanken.

Als je meer wilt weten dan kun je contact met me opnemen via whatsapp (0622029590) of mail (manon@manon-ossentjuk.nl). Je mag me ook een messenger bericht sturen.

In een kort vrijblijvend telefonisch gesprek onderzoeken we samen of ik iets voor je kan betekenen.