Beter slapen in een gezonde slaapkamer, De Workshop!

Het creëeren van een gezond slaapklimaat heeft veel meer haken en ogen dan je denkt. De invloed van veel factoren en wat je er zelf aan kunt doen, komen hier uitgebreid aan bod. Soms is het een simpele verandering zoals iets toevoegen of weghalen. Soms ook vraagt een energieverandering, waar je last van kunt hebben, een andere ingreep. Alles om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. Zo kun je door de dag heen ook optimaal blijven produceren, behoud je je goede humeur en neemt je energie toe.

Je hoeft niet perse de 14 tips (gratis) te hebben ontvangen, maar ze geven je wel alvast een heleboel informatie. Vraag ze hier als nog aan.

Jouw Droom- & Liefdespaleis

Over optimale harmonie en gezondheid in jouw slaapkamer is veel te vertellen. In deze workshop gaan we kijken naar jouw eigen slaapkamer, waar ik zoveel mogelijk antwoorden geef op jouw ‘slaapkamer-vragen.’

Verder ga ik je laten ervaren hoe je een zo optimaal mogelijke gezonde slaapkamer creëert. We gaan een oefening doen , waarbij jij je eigen slaapkamer leert initiëren tot een ultiem droom- en liefdespaleis. Afgestemd op dat wat het beste bij jou past.

Doe eens gek!

Na alle gedane werk deze middag, word je getrakteerd op een originele luxe Engelse afternoon tea. Iedereen noemt dit een high tea, maar wat precies het verschil is horen we van de eigenaar van BRUMS cup of tea, Dirk Brummer.

Een ware traktatie op de zondagmiddag, die je zeker bij zal blijven.

We starten om 13.00 uur en stoppen rond 16.00 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte kan het uitlopen tot 16.30 uur.

De prijs van de workshop is een feestje! De overheerlijke luxe Engelse afternoon tea is hier bij inbegrepen als eenmalig aanbod.

Normaal betaal je voor deze workshop-combinatie € 55,-

Ik bied hem nu aan voor de belachelijk lage prijs van €29,-

 

Concreet

Ik verheug me erop om deze middag met jullie te genieten van zowel het geestelijke voedsel als de aardse lekkernijen.  Geef je snel op want vol is vol.

Wanneer:                  

zondag 10 juni ------- 13.00 – 16.00 uur

 

Waar:                        

Machlaan 5 , Eelde tegenover de ingang van het vliegveld

 

Kosten:                      

€ 29,- inclusief materialen en Engelse Afternoon tea

 

Opgave verplicht:      

Manon Ossentjuk

06-22029590 of manon@manon-ossentjuk.nl

 

Minimaal 6 - maximaal 12 personen